Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Maandelijks verstuurt Atria een nieuwsbrief, met daarin actuele informatie over de laatste beleidsadviezen, onderzoeken en bijeenkomsten.
Wil je op de hoogte blijven van Atria’s bijeenkomsten, onderzoeken en nieuwe publicaties op het gebied van emancipatie en vrouwengeschiedenis?

Aanmelden nieuwsbrief

Factsheets

Atria publiceert regelmatig factsheets met cijfers en een analyse van actuele emancipatievraagstukken. Bijvoorbeeld over gelijke beloning, vrouwen in techniek en politieke participatie.

Aanmelden factsheet

Newsletter (english version)

Atria sends out a newsletter each quarter, containing up-to-date information about the latest publications, meetings and news.

Subscribe to Newsletter

Aanmelden of afmelden nieuwsbrief of factsheet

Hierboven kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief en de factsheet attendering. Je ontvangt dan een activatielink per e-mail.
Pas na bevestiging is de inschrijving voltooid en ontvang je de nieuwsbrieven.
Je kunt op elk gewenst moment uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief.

Atria maakt gebruik van een professioneel mailprogramma. Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor waar je toestemming voor geeft (nieuwsbrief, factsheets of newsletter).
Wil je je uitschrijven voor al onze mailings, dan moet je je drie keer af melden.
Als er problemen zijn of het lukt niet, neem dan contact met ons op via pr@atria.nl en wij verwijderen de gegevens voor jou.

Delen: